Gratis verzending vanaf €25,- in NL

Ontdek onze boeken en ga mee op avontuur!

Team Tido & Lali

Ons team bestaat uit enthousiaste en creatieve mensen en bij hen staat het kind centraal. Wij geloven in de dromen van de kinderen en nemen ze mee in hun eigen fantasie. Het is dan ook onze missie door middel van eigen fantasie grenzen te verleggen. Samen met Tido en Lali komen wij overal!

Joost van Ekeren

Geboren en getogen in het pittoreske Roosendaal, is een veelzijdig talent dat zichzelf heeft laten zien als kinderboekschrijver en creatieve duizendpoot. Met een sprankelende verbeelding heeft Joost de geliefde avonturen van Tido en Lali bedacht en geschreven, waarmee hij de harten van jonge lezers heeft veroverd.

Joost is tevens een gepassioneerde muziekliefhebber die zijn creativiteit graag op verschillende manieren uit. Zijn werk straalt creativiteit, verbeelding en de liefde voor muziek uit. 

Claudia Verplanke-Waas

Claudia Verplanke-Waas is een gepassioneerde schrijver en ervaren redactrice die al lang bekend is in de wereld van verschillende magazines. Onlangs heeft ze echter een opmerkelijke stap gezet in de betoverende wereld van kinderboeken. Haar bekwaamheid en toewijding aan het geschreven woord zijn duidelijk zichtbaar in haar nieuwe avonturen als kinderboekenschrijver. Claudia’s vermogen om verhalen tot leven te brengen en haar passie voor het vertellen van boeiende verhalen maken haar tot een opvallend figuur in de wereld van de kinderliteratuur.

Lisanne Versteeg

Lisanne Versteeg is een enthousiaste illustrator en animator met een diepgaande liefde voor verhalen verbeelden. Ze heeft haar artistieke vaardigheden verder ontwikkeld tijdens haar studie aan St. Joost. Haar kunst is een viering van de verscheidenheid en plezier in onze wereld, waarbij ze verhalen vertelt en beelden creëert.