Gratis verzending vanaf €25,- in NL

Ontdek onze boeken en ga mee op avontuur!

Wie zijn Tido en Lali?

Tido is een enthousiaste en vrolijke jongen van 7. Hij is een heuse onderzoeker. Het liefst zou hij de hele wereld willen zien. Hij is geboren in Sri Lanka en door Nederlandse ouders geadopteerd.  

Tido is graag buiten. Het liefst zou hij alle dagen buiten spelen en de wereld ontdekken. Hij houdt van de zon, de regen en de wind. Hij wil met alle dieren vriendjes worden. Zijn allerbeste vriend is de 3- jarige Australische herder, Lali. Ze zijn onafscheidelijk. Zie je Tido dan zie je Lali en andersom.  

Lali houdt heel veel van haar kleine baasje. Het is altijd dolle pret met hem. Ze kan niet wachten om met Tido de wereld te ontdekken. Enthousiast springt en rent ze heen en weer en in het rond. Soms weet ze niet waar ze als eerste naar toe moet rennen. Er is ook zoveel te zien en te doen! 

De avonturen die Tido en Lali beleven gaan de fantasie soms te boven: 
Vliegen in de lucht, magische speeltuinen, geheime grotten, vriendjes maken op de bodem van de zee… Dat zijn avonturen die je niet dagelijks meemaakt.  Tido en Lali willen graag hun avonturen met allemaal vriendjes delen. Word jij hun nieuwe vriendje?