Gratis verzending vanaf €25,- in NL

Ontdek onze boeken en ga mee op avontuur!

< Terug naar Overzicht

Kinderboekenweek

Het is KINDERBOEKENWEEK
Van 4 tot en met 15 oktober 2023 is het weer KINDERBOEKENWEEK. Zoals ieder jaar wordt er, geen week, maar tien dagen lang kinderboeken in het zonnetje gezet. Tien dagen lang komen de leukste, grappigste, mooiste, ontroerendste … voorbij in bijvoorbeeld scholen, bibliotheken en boekhandels. Misschien ook bij jullie thuis?
Thema: Bij mij thuis…
Het thema van 2023 is ‘Bij mij thuis…’ Hoe is het bij jullie thuis? Leven jullie met heel veel broers en zussen in huis? Of wonen opa en oma in? Wonen jullie op een woonboot, of misschien wel in een woonwagen? … ‘Thuis’ ziet er voor iedereen anders uit. Tijdens de KINDERBOEKENWEEK wordt er veel gelezen, activiteiten georganiseerd, spelletjes gedaan over hoe het bij verschillende mensen thuis is. Niet alleen in Nederland, maar ook (ver) daarbuiten.
Tido en Lali
Ook Tido en Lali nodigen jullie uit om een kijkje te nemen hoe het bij hen thuis gaat. Papa en mama vinden het heel belangrijk dat er veel tijd is om te spelen, te ontdekken, vrienden te maken en op avontuur te gaan. Tido en Lali vinden dit ook allemaal leuk. Hoe leuk is het om in een grote grot op ontdekking te gaan of spelen op het strand met kinderen vanuit andere landen? Dat is toch geweldig?
Boeken
Kennen jullie de avonturen van Tido en Lali niet?
Klik hier – voor het boek van Tido en Lali ‘Speeltuin naar de maan’
Klik hier – voor het boek van Tido en Lali ‘de Wenscomputer’
Downloads:
Klik hier: kleurplaat onderwater
Klik hier: kleurplaat gravende Lali