Gratis verzending vanaf €25,- in NL

Ontdek onze boeken en ga mee op avontuur!

Bezorging

Wij doen ons best om je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. 

Gratis verzending (binnen Nederland) voor boeken (levertijd 2-5 werkdagen).

Retourneren

Mocht je je bestelling willen retourneren, dan heb je tot 14 dagen de tijd om de retour te melden.

Wat kost de bezorging?

Binnen Nederland is bezorging van onze boeken bij een totaalbedrag vanaf 25 euro gratis.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Je ontvangt je bestelling binnen 2-5 werkdagen.

Hoe werkt retourneren?

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Je hoeft alleen de kosten voor retourzending van u thuis naar de webwinkel te betalen, deze kosten zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg er voor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@tidoenlali.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits we het product in goede orde retour ontvangen hebben.